Tänään meidän pikkuherra, velmu, Vaahteramäen Eemelimme täytti kaksi vuotta! Eilen juhlistimme synttäripäivää lähisukulaisten ja kummien kanssa. Oli tosi kiva päivä!! Miolla oli ihmeteltävää päiväunien jälkeen, kun olohuoneeseen oli ilmestynyt lahjoja. Kulki lahjalta toiselle, aloitti avaamista ja meni taas seuraavan lahjan luo. Sitten vasta riemu syntyi, kun pakettien sisältä löytyi kaikenlaista kivaa :)

Mio on jo pitkään ollut kiinnostunut kitaransoitosta. Bongaa kaikista kuvista kitaran ja katsoo tarkkaan mallia, jos tv:ssä on musiikkivideo jossa joku soittaa kitaraa. Poika kipaisee äkkiä aina hakemaan aurinkolasit päähänsä ja ottaa kitaraksi lähimmän esineen. Sitten alkaa rokkaus!
No, nyt oli korkea aika saada oikea soitin. Äitini löysi musiikkikaupasta aivan ihanan ukulelen. Kun Mio löysi sen paketista, ei riemulla ollut rajaa!! Sen jälkeen poika kulki joka paikkaan ukulele mukanaan. Ja harjoittelu alkoi tietenkin heti! Välillä Mio harjoitteli soittoasentoja peilin edessä :) Tänä aamuna meinasi mennä hermo, kun piti syödä ensin aamupala ja vasta sitten sai ukulelen käsiinsä.
Toki toisetkin lahjat olivat tosi mieluisia! Siskokin on meinannut niitä vallan omia :)

Mio on juuri huomannut, mitä paketista kuoriutuu :)
Ikionnellinen synttärisankari!


Tein Miolle aiheeseen sopivan kortin..


..ja aiheeseen sopivan kakun :)

 
♥ ONNEA RAKAS PIKKU MIO ROBIN MAXIMUS ♥