Onnelin pikku keittiöön kuulu ihan hyvää. Harmittaa vaan, kun postauksia olisi kauhea kasa, mutta ei meinaa löytyä aikaa postata niitä. No, pikku hiljaa :) Tuossa yläkuvassa isosisko ja pikkuveli ilomielellä. Inka tykkää hauskuuttaa "Herra Tipua".

Inka tykkää kerhoilla. Hän on ihan rakastunut erääseen kerhokaveriinsa! Kyseinen poika ei tiedä asiasta mitään :) Inkalla on tosin vaikea päättää, että meneekö isona naimisiin kerhopojan vai laulaja-Robinin kanssa. Miolla on uhmailu vähän helpottanut. Mio on alkanut tosi paljon puhmaan ja sen myötä poika ei turhaudu niin helposti. Inka ja Mio leikkivät jo paljon ihan sovussakin yhdessä. Hassuja leikkejä keksivät. Majaleikit ovat aina kivoja! Nyt on vaan Miolla hurja musta poski, koska hän kait leikki Marikkia ja hyppäsi siskon sängyltä lattialle. Nukensängyn jalas oli "tiellä" ja poski osui siihen. Turposi kauheasti ja nyt on siis kauniin musta. Aina kannattaa käyttää hyväkseen ne hetket, kun äiti imettää pikkuveljeä :D

Romeo on edelleen ihanan rauhallinen ja hyvin nukkuva. Hän oppi muutama viikko sitten kääntymään, mutta sekin on jäänyt taka-alalle. Lattialla ollessaan vain katselee ja tunnustelee lelujaan. Minua ei haittaa, että pojalla ei ole kiire liikkumaan, koska se helpottaa arkea. Pitää kehittää "liikennesäännöt" lapsille sitten kun Romeo alkaa liikkumaan. Muuten pieni jää kahden isomman jalkoihin. Vaikka kyllähän siihenkin sitten tottuu. Romeo on jo parin viikon päästä puolivuotias. Sitten koittaa sormiruokailun aloitus, jee!

Romeo-pienoinen ihmettelee sateenkaarta mummulassa.

Napattu sateenkaari.

Mio aatoksissa. Äitin piti tehdä Risto Räppääjä-naamio, kun Mio oli katsonut Risto Räppääjä ja Viileä Venla-leffan.