Ensinnäkin minulla on uusi, rakastettava elektroninen talousvaaka! Olen siihen ihan hullaantunut. Niin kätevä vekotin. Ennen minulla oli sellainen jostain kylkiäisenä tullut mekaaninen vaaka, jolla pystyi punnitsemaan ruoka-aineksia vain todella karkeasti. Uusi vaakani on OBH Nordican Tripod-vaaka. Se on kestävä, tyylikäs ja tarkka.

Tämän vaa'an kanssa ei tarvitse joidenkin reseptien kanssa kuin yksi kulho. Ainesten välillä vain suorittaa mahdolliset sekoittelut ja sitten vaan nollaa/taaraa vaa'an ja lisää seuraavan ruoka-aineen.

Täällä vielä pientä esittelyä vaa'astani. Kiitän suuresti ihanaa siskoani, joka tämän vaa'an minulle antoi synttärilahjaksi!! ♥

Tästä kirjasta taas saan kiittää äitiäni! Tämä kirja, nimeltään Suklaa, sisältää 365 suklaista reseptiä. Tänään tein ensimmäisen leivonnaisen kirjan erään reseptin mukaan. Ja teen vielä monta lisää, aivan varmasti :)

Tämän sain myös äidiltäni. Se on kakkualusta, joka pyörii. Se on erittäin kätevä varsinkin silloin, kun teen kakkuihin pursotuksia. Esim. tässä kakussa pyörivästä lautasesta oli suuri apu.

Uusia asioita liittyy myös Mio-poikaamme (reilun viikon päästä 8 kk). Hän on viime päivinä oppinut kunnolla konttaamaan (vihdoinkin kädet tulivat hommaan mukaan, aiemmin mentiin hassulla mittarimatotyylillä eli karhunkäyntiasentoon-mahalleen jne) ja nousemaan polviseisontaan ja tänään ihan ylös asti tuen varassa. Jos leivon pojan hereilläoloaikana, pitää olla aikamoisen vikkelä ja tarkkailla valppaana pojan liikkeitä. Sen verran meno on huojuvaista ja holtitonta :)

Miolla on kauhea kiire vissiin oppia liikkumaan, että pääsee siskonsa perään ja mukaan leikkeihin. Mio skippasi ryömimisen kokonaan ja väkisin yritti konttaamista. Reilu kuukausi siihen sitten meni, että onnistui ja poika on kyllä siitä selkeästi iloinen! :) Eli hyvinkin vauhdikasta menoa täällä huushollissa!