Kerholaiset.jpg

Ensimmäinen kerhopäivä! Romeo halusi kulkea veljensä kanssa käsi kädessä ♥

Niin meni meidän toinenkin poika kerhoon! Romeo on nyt samassa ryhmässä Mion kanssa. Etukäteen vähän jännitin, että mahtavatko he siellä villitä toinen toisiaan. Se pelko on ainakin toistaiseksi osoittautunut turhaksi. Mio on aika nopsaan aina mennyt leikkimään ikäistensä kerhokavereiden kanssa. Romeo on välillä ollut leikeissä mukana, mutta enimmäkseen touhuaa muita juttuja. Romeolla on vielä totuttelemista kerhon tavoissa. Hän ei oikein malttaisi pysytellä aloillaan silloin, kun on aika istua porukassa jonkin tuokion merkeissä. Romeo on sitten istunut jomman kumman kerho-ohjaajan sylissä ja se on sujunut hyvin. Kerho-ohjaajat ovat aivan valloittavan ihania ja iloisia ja molemmat poikamme tykkäävät heistä kovasti! Päiväuni on maittanut molemmille pojille etenkin kerhopäivinä. Miokin nukkui yhden kerhopäivän jälkeen melkein kaksi tuntia :)

Inka aloitti poikkihuilunsoiton lisäksi toisen harrastuksen eli voimistelun. Inka on jo jonkin aikaa ollut tosi kiinnostunut rytmisestä voimistelusta. Tässä kaupungissa siihen harrastukseen on niin vähän halukkaita, että Inka ei pääse sitä vielä suoraan harrastamaan. Ei ainakaan ennen kuin täyttää 11. Se on tietenkin kurjaa, mutta onhan tuo pelkkä voimistelukin hyvä laji! Vähän myöhemmässä vaiheessa se muuttuu joukkuevoimisteluksi. Koulussa on ollut kivaa ja Inka kulkee sinne nyt pyörällä (talvella kävellen). Onneksi matka on lyhyt ja turvallinen ja Inka supervarovainen liikkuja. Soittaa äidin mieliksi aina kouluun päästessä ja kun koulu loppuu, niin tiedän että tyttö on päässyt hyvin perille ja että koska tiedän häntä odottaa kotiin :)

Meidän Viivi-kissakin täyttää/täytti jo 15 vuotta. Tarkkaa syntymäpäivää ei ole tiedossa, koska Viivi on tullut löytöeläintalosta. Synttärit ovat syys- tai lokakuussa. Viivi on nykyään ihan mielettömän rohkea kissa. Ainakin kun vertaa menneisiin vuosiin. Oliver oli selvästi sellainen johtohahmo ja Oliverin kuoleman jälkeen Viivi on ollut ihan erilainen. Aiemmin sitä ei paljoa näkynyt päiväsaikaan. Se lymyili meidän sängyn alla. Varsinkin silloin, kun meillä oli vieraita. Nykyään se liikkuu joukossamme paljonkin. Se tulee haistelemaan ja puskemaan vieraita melkeinpä aina. Jopa ristiäisissä se tuli kiertelemään olohuoneessa, vaikka huone oli täynnä vieraita. Se tulee aina aamuisin sohvalle lasten ympärille puskemaan ja hakemaan silityksiä. Poikien päiväuniaikaan se tulee myös sohvalle silityksille ja illalla se tulee poikien huoneeseen, kun olemme sanomassa toisillemme hyviä öitä. Se kehrää usein kovaa ja nauttii masurapsutuksista. Se antaa Mionkin nostaa sen syliin (tosin vähän alistuneena :D). Se nauttii elämästään :) Usein se nukkuu sänkymme päällä, ei sen alla. Sielläkin se tosin vielä viihtyy etenkin imuroidessa ja jos on muuten vähän enemmän meteliä. Mutta olen todella iloinen, että Viivillä ei ole hätää ja se on muutenkin virkeä ja leikkisä kissa ♥

Viivin tarina löytyy täältä.

Aika on ollut itsellä todella kortilla blogin suhteen ja se tietenkin harmittaa. Perhe kun on tietenkin etusijalla ja vauva tarvitsee tässä vaiheessa paljonkin äitiään (tissejään:D). Minulla on muutamia leipomuksia tulossa tänne, kunhan saan kuvat pikkuhiljaa katsottua läpi ja kirjoitettua tekstit. TätäKIN postausta olen tehnyt muutamassa erässä :) Onneksi voi tehdä välitallennuksia!

Mio näyttää kuvissa usein omia käsimerkkejään. Se näyttää kuulemma coolilta :)

Mio%20kerholainen.jpg

Miolla on ollut aina oma, tarkka tyyli :) Uusimpana jujuna alkoi kesällä kääntää farkkujensa lahkeita (vaikkei oikeasti tarvitsisi).

Mio-tyyliniekka.jpg

Romeo Ahtialan asemalla katsomassa Pikku Jumbo-höyryveturia. Takanaan seisoo konduktööri.

Romeo%20asemalla.jpg

Sisarukset mummulassa keinumassa :)

Sisarukset.jpg

Inka hoivaamassa siskoaan, kädessään uusi rakas lelu:lumileopardin poikanen.

Inka%20ja%20vauva%203.jpg

Camilla-tyttönen pienillä unosilla :) Tyttö kasvaa ihan hirmu tahtia! Perinteikäs korisänkykin jäi jo pieneksi. Inka mahtui siihen lähes kolmikuiseksi :) Onneksi pinnasängyssäkin uni maistuu hyvin, etenkin öisin!

Camilla%20nukkuu.jpg

Viivi nauttimassa terassilla kesäauringon lämmöstä :)

Viivi-mummeli.jpg