IMG_7614.jpg

Mio väritti mummulassa hauskat tontut ja kuusen.

Tässä taas muutamia Inkan ja Mion piirustuksia. Inka on innostunut piirtämään erilaisia eläimiä. Sekä oikeannäköisiä että piirroshahmon tapaisia. Miolla on piirustustaito kehittynyt nopeaan tahtiin. Vielä noin 1/2 vuotta sitten Mio väritti värityskuvia niin, että koko sivulle oli väritetty väriä sikin sokin :) Inka sai joululomalle muutaman jouluisen värityskuvan, joissa on paljon yksityiskohtia. Mio sai luvan värittää yhden niistä. Vähän hämmästyin, kun katsoin Mion värittämistä. Nyt Mio väritti tosi keskittyneesti ja monessa kuvassa väri pysyi täysin kuvan sisällä. Oli mukava katsella, kun Inka ja Mio värittelivät vierekkäin kuviaan ihanassa hiljaisuudessa ♥

Tyttöleijona joulutunnelmissa.

IMG_7541.jpg

Poikaorava ja joulukuusi.

IMG_7536.jpg

IMG_7537.jpg

Tyttöpupuja.

IMG_7275.jpg        IMG_7346.jpg

Poikapupuja, joilla on Robin-merkit paidoissaan :)

IMG_7347.jpg

Inka piirsi Miolle skeittaavan oravan.

IMG_7529.jpg

Piirustus kiitokseksi eräälle ihanalle ihmiselle :)

IMG_7519.jpg

Inka lainasi kirjastosta kirjan, jossa on paljon eläinten ja ihmisten malleja ja ohjeet niiden piirtämiseen. Tämän jäniksen Inka piirsi kirjan mallista. Inka oli tarkka muodoista ja kumi sauhusi :)

IMG_7232.jpg

Inka piirsi leijonan savannille.

IMG_7230.jpg

Tähänkin kalaan Inka katsoi mallia kirjasta. Hän lisäsi itse akvaarion ja käden joka antaa kalalle ruokaa.

IMG_7566.jpg

IMG_7567.jpg

Mio on innostunut viime aikoina enemmän piirtämisestä ja piirtämisestä on tullut tarkempaa. Eräänä päivänä Mio piirsi monta sateenkaarta. Tässä niistä yksi :)

IMG_7345.jpg

Inka lumipotkulautailemassa.

Inka%20ja%20lumipotkulauta.jpg

Mio intoutui kolaamaan mamilan pation lumia.

Mio%20ja%20lumikola.jpg

Romeon riemua Stigan kyydissä :)

Romeo%20ja%20stiga.jpg

Hillevi ja Heikki -hiiret. Isäni sai nämä joululahjaksi äidiltäni. Äiti oli suunnitellut antavansa nämä erikseen lahjoiksi, mutta isä oli sanonut, että "eihän niitä voi erottaa toisistaan!" Ja että oikeastaan ne näyttävät siltä, että kuuluvat mummulaan :) Siellä hiirulaiset nyt asustavat! Hiiret on taidokasta käsityötä. Tällaisia löytyy Marjan kammarista. Aivan ihana kauppa pullollaan vastustamattomia aarteita!

Hiiret.jpg

Hillevi ja Heikki. He lähettävät paljon terveisiä nami-hiirelle! :)

Hiiret2.jpg