Tyttäreni olisi halunnut kakkunsa päälle kaikki mahdolliset prinssit ja prinsessat. Lopulta Jasmin olisi riittänyt. Nyt olin kuitenkin aika myöhään liikenteessä synttärileipomusten suhteen, enkä oikein jaksanut alkaa maalaushommiin. Keksinpä sitten, että pääsisin paljon helpommalla tekemällä tiaran kakun päälle. Näytin sankarittarelle kuvan kakusta, jossa on sellainen päällä ja sain myöntävän vastauksen.

Otin mallin Ulla Svenskin Unelmakakut-kirjasta. Kiinnitin leivinpaperinpalan mallin päälle ja pursotin pikeeriä mallikoukeroiden päälle. Kiinnitin leivinpaperin teipillä sopivankokoisen purkin kylkeen ja annoin pikeerin kuivua. Pursotin päälle vielä toisen kerroksen ja koristelin sen sokerihelmillä. Tyttäreni antoi tarkat ohjeet, mihin kohtiin helmet piti laittaa :) Annoin valmiin tiaran kuivua huoneenlämmössä noin kaksi vuorokautta.

Irrotin teipit purkista ja valutin leivinpaperin varovasti pois. Irrotin leivinpaperin varovasti tiaran takaa. Sivelin tiaran pintaan vielä kimallepulveria.

Tein pikeerin tomusokerista, kananmunanvalkuaisesta ja sitruunamehusta. Sekoitin tomusokeriin (noin 3 dl) sen verran valkuaista, että seoksesta tuli jäykähköä, mutta hyvin pursotettavaa. Lisäsin muutaman tipan sitruunamehua ja värjäsin seoksen vaaleanpunaisella pastavärillä.