ONNELIN PIKKU KEITTIÖ 1 VUOTTA!

Siitä on nyt päivälleen vuosi, kun kirjoitin ensimmäisen kerran blogiini. Neljä päivää myöhemmin postasin ensimmäisen leipomukseni. Oli se jännää aikaa! Olen oppinut hirmuisen paljon uutta vuoden aikana, enimmäkseen toisilta blogin pitäjiltä sekä Leivontafoorumilta. Olen myös löytänyt ison nipun herkullisia blogeja, joita seuraan innolla! On myös kiva huomata, että lokakuussa käynnistynyt kävijälaskurikin näyttää pian pyöreitä eli 30 000! On se hyvä, etten mä vaan itekseni täällä blogissani häärää :)

Tästä on hyvä jatkaa!! 1-vuotias Onnelin pikku keittiö järjestää juhlan kunniaksi arvonnan. Ja kun Onneli sattui anteliaalle päälle, on arpapalkintoja kolme! Tulkaahan siis osallistumaan. Nyt on kolme mahdollisuutta voittaa!

Osallistu arvontaan kommentoimalla tätä kirjoitusta. Muista jättää sähköpostiosoitteesi (näkyy vain minulle), niin voin ottaa sinuun yhteyttä jos onni napsahtaa kohdallesi! Laita myös joko blogisi osoite tai jokin nimimerkki. Arvontaan voi osallistua 31.8.2011 klo 23.59 saakka.

Palkinto 1. Vaaleanpunainen palkinto: Marimekon servettejä, Dr. Oetkerin koristeraelajitelma, kukkakuvioinen suklaasiirtokuvamuotti ja perhoskuvioisia muffinssivuokia.

Palkinto 2. Herkkupalkinto: Marabou Premium 70 % Cocoa Mint -suklaalevy, Panda Zabaglione -täytesuklaalevy ja Duc d'O belgialaisia minikonvehteja pieni rasiallinen.

Palkinto 3. Käytännöllinen palkinto: Kestoleivinpaperi ja Wiener nougat crush -pussi.

Onnea kaikille arvontaan ja tervetuloa Ruusukujalleni jatkossakin! :)