Leivontafoorumilla aloitettiin sellainen perinne, että siellä valitaan aina vuoden Leivontafoorumilainen. Nyt ensimmäisellä kerralla valinnan tekivät moderaattorit. Riemu nousi kattoon, kun huomasin, että vuoden 2011 foorumilaiseksi oli valittu minut! :) Aikamoisen ihana juttu! Kannustaa leipomaan jatkossakin :)

Perusteluina valinnalle olivat esimerkillinen aktiivisuus/osallistuminen foorumin haasteissa, niiden kommentoinnissa ja äänestyksissä. Haluan kiittää modeja tästä mukavasta "tittelistä"! Haasteisiin on kiva osallistua, koska tykkään haastaa itseni ja pähkäillä uusia juttuja leipomisen suhteen. Ja aiheet ovat olleet mieluisia :)

Sain tästä hyvästä Leivontafoorumilta pienen lahjan. Tuo taulu kuului siihen lahjaan. Sen on itse taiteillut nami-hiiri ja täytyy sanoa, että nami-hiirellä on taitoa käsissään monella saralla!! Tykkään taulusta todella paljon. Se on tyyliltään juuri sellainen, josta pidän. Ja sille löytyi keittiöstäni paikka, joka oikein huusi juuri tätä taulua luokseen! Kiitos nami-hiiri upeasta taulusta!

Taulu löysi kodin ikkunan ja kapean vitriinikaapin välistä. Verhotangosta roikkuva sydänkoriste sopii mielestäni hyvin taulun tyyliin! Taulu oli kuin luotu tuohon väliin! Se on tuossa muistuttamassa minua leipomisen ilosta!

Muut lahjat :)

Sain lahjaksi myös:

-kivan kortin

-After Eight-suklaarasian (katosivat nopeasti!)

-kunnon kostutussudin (totesin jo käteväksi)

-leivontamyssyjä

-lumijauhetta

Lumijauheesta en ollut aiemmin kuullutkaan. Tanja selosti kortissa, että sitä käytetään konditorioissa tomusokerin tapaan leivonnassa. Se ei sula märälläkään pinnalla, joten se on oivallinen esim. kosteiden kahvikakkujen päälle siroteltavaksi. Kuulostaa siis sekin kokeilemisen arvoiselta!! Kiitos näistäkin ihanista ja käytännöllisistä lahjoista!