IMG_5460-normal.jpg

Kokeilin tähän mangomousseen valmista mangososetta. Sose on täysin sileää ja siinä on pelkkää mangoa. Ei siis lisättyä sokeria eikä muutakaan. Valmiin soseen sijaan voi itse soseuttaa 1 tlk mangoa (ilman lientä).

Tämä täytemäärä riittää hyvin yhden 24 cm Ø olevan kakun kahteen väliin. Minä laitoin tätä yhden 26 cm Ø olevan ja yhden 18 cm olevan kakun toiseen väliin. Sokeria voi lisätä, jos haluaa lisää makeutta.

Mangomousse

3 dl vispikermaa

250 g Mascarponejuustoa

250 g mangososetta

1 dl tomusokeria

2 tl vaniljasokeria

150 g säilykemangoa pilkottuna

5 liivatelehteä

1 1/2 rkl vettä

Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Vaahdota kerma. Sekoita vaahtoon mascarponejuusto, sokerit ja mangosose. Valuta mangotölkistä liemi (voi säästää kakun kostuttamiseen) ja pilko 150 g mangoa. Lisää pilkottu mango täytteeseen. Kiehauta vesi, liuota siihen puristetut liivatteet ja kaada ohuena nauhana täytteeseen samalla sekoittaen. Anna täytteen jähmettyä 5-10 minuuttia jääkaapissa. Levitä täyte kakkupohjan päälle.

Mangososetta.

IMG_5458-normal.jpg

Täyte kakkupohjan päällä.

IMG_5462-normal.jpg