IMG_2385.jpg

Tämä torttumalli on Dronningholmin sivuilta täältä. Minulla on tapana kaulia valmiit lehtitaikinalevyt pitkittäissuunnassa sen verran, että niistä saa tehtyä kolme torttua. Ihan tarpeeksi paksuja niistä tulee silti.

Täältä löytyvät ohjeet aiemmin tekemilleni enkeli-tortuille.

Täältä löytyvät ohjeet kukka-tortuille.

Täältä löytyvät ohjeet snautseri-tortuille.

Leikkaa neliönmalliseen lehtitaikinapalaan kaksi pitkää kulmaviiltoa kuvan mukaisesti.

IMG_2368.jpg

Nosta toisesta viiltokulmasta ulkoreuna vastakkaiselle puolelle, tuoden sieltä samanlainen kulmaosa yläkautta alas.

IMG_2369.jpg

Kostuta liitoskohdat vedellä.

IMG_2370.jpg

IMG_2371.jpg

Laita keskelle luumumarmeladia. Voitele pinta kananmunalla. Paista 225-asteisessa uunissa keskitasolla noin 10 minuuttia.

IMG_2372.jpg