IMG_0984-normal.jpg

Viime kuussa posti toi lapsille pienen paketin, jolla oli sattumalta loistava ajoitus :) Lapset olivat sairaana ja paketti piristi mieltä kummasti! Voi sitä ihanaa paketin lähettänyttä blogiystävää, jolla on sydän lämpöä täynnä ja joka tuo usein iloisen mielen yllätyksillään ja muutenkin! :)

Blogini on jäänyt vähäksi aikaa ihan ilman uusia kirjoituksia. Eilen ja tänään sain vihdoin valkattua ja siirrettyä ison liudan kuvia tänne ja pikku hiljaa niitä alkaa kirjoituksineen tänne sadella :D Ei vain ole aiemmin ehtinyt. Pari viikkoa meni siinä, kun kaikki lapset kävivät läpi tosi rajun mahataudin. Ensin Inka sairastui ja oli heti alkupäivästä lähtien sohvapotilaana. Vessassa jaksoi käydä talutettuna. Ruoka ja juoma ei tahtonut maistua ja viidentenä päivänä tyttö oli jo tosi heikossa kunnossa. Kun mummu käväisi, ei Inka jaksanut edes kääntää päätään mummua päin. Kun mummu oli lähdössä, Inka sanoi hiljaa:"Mutta mummu, mulla heiluu kolme hammasta!" ♥ Lauseen tai parin sanominenkin hengästytti Inkaa, eikä tyttö jaksanut keskittyä kirjoihin tai elokuviin. Kuudentena päivänä mentiin lääkäriin ja myöhemmin samana päivänä sairaalaan yöksi nesteytykseen. Inka oli jo aika kuivahtanut reppana. Paino oli pudonnut kaksi kiloa ja se näkyi Inkan muutenkin hoikassa kehossa. Nesteytys teki tehtävänsä ja aamulla Inka oli paljon pirteämpi ja ruoka ja juoma maistuivat :)

Kun Inka oli päässyt sairaalasta, iski keskimmäiseemme Mioon seuraavana aamuna sama tauti. Ja sitä seuraavana päivänä se iski Romeoonkin. Pojille maistui onneksi juoma paljon siskoa paremmin. He jopa tykkäsivät floridralista ja Romeo joi sitä yhtenä päivänä 5 dl :) Romeo selvisi helpoimmalla, vaikka hänelläkin tauti kesti 5 vrk. Mio sairasti 8 vrk ja hänelläkin sairaalaanlähtö oli ihan hilkulla. Onneksi paraneminen alkoi tapahtua itsestään ja parin päivän päästä poika oli jo ihan normaali itsensä :) Ikinä ei selvinnyt mikä tauti oli kyseessä. Me aikuiset säästyttiin siltä.

Muuten tänne kuuluu oikein hyvää. Tarkoitus olisi VIHDOIN joskus piakkoin laitella tänne erikseenkin lasten kuulumisia. Johan mun piti tehdä se yli 1/2 v. sitten :D Miokin ehti täyttää jo 4 v. (synttäriherkkuja on tulossa tänne blogiin lähipäivinä).

Hauskoja herkkuja :)

IMG_0985-normal.jpg

Mio omi lentsikkamuotin, Inka pupumuotin ja Romeo sai sammakkomuotin.

IMG_0986-normal.jpg

Inka sairaalassa nesteytyksessä. Aamupäivällä olo oli jo virkeä ja Inka jaksoi värittää.

Inka%20toipilaana-normal.jpg

Kirjoittelemisiin :)