IMG_7925.jpg

♥ HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE! ♥

Mio (maaliskuussa 5 v.) oli tehnyt siskolleen kerhossa ystävänpiväkortin. Mio piilotti sen kerhosta tultuaan, jotta Inka ei näkisi sitä ennen aikojaan. Aamulla Mio vei kortin Inkalle halauksen ja ystävänpäivätoivotusten kera :) Inka ja Mio leikkivät paljon keskenään, pitkiäkin leikkejä mielikuvitus vahvasti leikeissä mukana, ja Inka on todellakin Miolle hyvä ystävä ♥

Mio on viime aikoina kiinnostunut kirjaimista. Inka on nyt oppinut lukemaan ja kirjoittamaan ja se on varmasti aiheuttanut kiinnostuksen kipinän Miossa. Mio menee usein Inkan kirjoituspöydän ääreen ja kirjoittaa papereille oppimiaan kirjaimia. Mio osaa kirjoittaa oman nimen lisäksi "isi" ja tietenkin mallista vaikka mitä, mutta kirjaimia harjoitellaan nyt tosi ahkerasti. Inka ja Mio ovat välillä leikkineet eskaria niin, että Inka on opettaja ja opettaa Miolle vanhasta eskarikirjastaan kirjaimia.

Yläpuolella näkyy Mion Inkalle tekemän kortin etupuoli. Toiselle puolelle Mio oli piirtänyt siskon kuvan :)

IMG_7926.jpg

Mion kirjainharjoittelua. Tämän Mio koristeli Inkan leimasimella ja teippasi meidän, isin ja äidin, makuuhuoneen oveen :) Mio on selvästi kirjoittanut eille jotain!

IMG_7927.jpg

IMG_7887.jpg

IMG_7886.jpg

Kävimme Mion kerholla viime sunnuntaina talviriehassa ja siellä menimme heti ensimmäiseksi rekiajelulle huskykoirien vetäminä :)

Huskyajelulla.jpg

Ystävänpäivän kunniaksi voisin kertoa erään iki-ihanan asian! Syyn sille, miksi oloni on ollut monen monta viikkoa henkisesti superonnellinen, mutta fyysisesti surkea: kaameaa väsymystä, vielä kaameampaa pahoinvointia ja päälle päänsärkyjä. Aika helposti sen jo pystyy noista oireista arvaamaankin :D Masussani kasvaa meidän perheen puuttuva palanen, PikkuPikkanen (Inkan nimeämänä) eli neljäs lapsukainen, joka ilmestynee iloksemme heinäkuun loppupuolella (nyt siis jo viides kuu menossa).

Blogini on tämän viimeaikaisen olotilan takia jäänyt vähän paitsioon, vaikka se mielessä on ollutkin :) Ei ole hirmuisesti jaksanut leivoskella. Onneksi välillä on ollut vähän parempia päiviä ja ne olen sitten käyttänyt hyödyksi. Rakas äitini on ollut pahimpina aamuinani auttelemassa lasten kuskailuissa ja olen siitä tosi kiitollinen! Nyt on jo viides kuu menossa ja olo alkaa onneksi pikkuhiljaa helpottaa. Ei ole tarvinnut enää tervehtiä vessaa samalla tavoin ;) Väsymys on tosin edelleen aika vahvasti läsnä. Olen lepäillyt poikien päiväunien aikaan ja lukenut pitkästä aikaa kirjaa :) Sain jo luettua Hakekaa kätilö 2 ja nyt luen siitä kolmatta osaa. Luen joka päivä vähän ensin kirjaa ja sitten lepäilen. Mio herää yleensä reilun tunnin päikkäreiden jälkeen ollen kuitenkin vielä aika tokkurainen. Mio tuleekin usein viereeni sohvalle köllöttelemään :)

Mutta siis, olen oloista riippumatta tästä tilanteesta ihan hirmuisen iloinen. On upeaa päästä kokemaan kaikki ne raskauden ja vauva-ajan ihanuudet vielä kerran, kun ne jo luulin käyneeni läpi Romeon kohdalla viimeistä kertaa ja haikein mielin :) Inka on ihan täpinöissään vauvasta ja juttelee mahaan päivittäin :) Mio on suhtautunut yllättävänkin hyvin. Romeo on sitä mieltä, että vauvat on ihan tyhmiä ja traktorit on kivempia ♥ Ei viitsitä nyt tuputtaa yhtään raukan päätä vauvajutuilla, kun asia on selkeästi aika hämmentävä ainakin tässä vaiheessa.

Meinasin alunperin olla vähän pidempään hiiskumatta tästä uutisesta, mutta on kuitenkin kiva kertoa tänne se syy, miksi olen ollut niin väsynyt (muista oireista en aiemmin kertonutkaan, koska olisihan niistä heti arvannut :D) ja blogiin on tullut tosi harvakseltaan juttua. Eiköhän olo tästä pian kohennu ja sitten Onnelin pikku keittiössä leivotaan taas tavalliseen tapaan :)