Lehti.jpg

Minusta tehtiin lokakuun lopulla juttu paikalliseen ilmaisjakelulehteen. Huikean hauska uusi kokemus! Haastattelija, Jenny Mäkinen,  tuli kotiimme. Lapset olivat sopivasti yökylässä, joten meillä oli hyvä rauha keskittyä haastatteluun ja kuvaamiseen. Olin leiponut etukäteen täytekakun pursotuksia ja koristelua vaille valmiiksi. Tein viimeiset silaukset kuvaustilanteessa. Onneksi käsi ei tärissyt pursotettaessa, vaikka olin sitä etukäteen pelännyt :) Olin leiponut myös kahdenmakuisia macaroneja.

Keskityimme ensin kuvaamiseen ja kakun viimeistelyyn, jotta saimme otettua kuvat valoisaan aikaan. Sitten menimme sohvalle ja itse haastattelu alkoi. Se oli vähän etukäteen jännittänyt, mutta jännitys oli kadonnut huomatessani kuinka luontevaa Jennyn kanssa oli puhua. Olimme jo ehtineet jutella kuvaustilanteen aikana niitä näitä ja haastattelu oli ikäänkuin luonteva jatkumo keskustelulle. Sillä erolla, että se nauhoitettiin :) Haastattelun jälkeen söimme tuoretta kakkua.

Koska kyseisessä lehdessä oli juuri vähän aikaisemmin ollut samantapainen juttu eräästä toisesta kakkuboggarista, haluttiin samantyyliseen juttuun pitää vähän taukoa. Itsenäisyyspäivänä ilmestyi sitten se lehti, jossa juttuni oli. Iloinen yllätys oli se, että olin päässyt etukanteen :) Oli ihan hassua mennä lähikauppaan tyttäreni kanssa, kun törmäsimme siellä lehtitelineessä tuttuun henkilöön eli minuun. Kyllä meitä hihitytti! Inka kysyi kotona, että saisiko hän liimata juttuni hänen leikevihkoonsa :) Kaikilla lapsillamme on omat leikevihot, joihin he liimaavat (joko itse tai avustettuna) itselle tärkeitä kuvia, tekstejä ja aarteita.

Kiitos Jennylle hienon jutun tekemisestä! Olet lahjakas kirjoittaja! :)

Kakusta lisää resepteineen täällä. Pistaasi-puolukkamacaroneista lisää täällä ja Suklaamacaroneista täällä. Kerron enemmän itsestäni sekä kiusaamistaustasta täällä.

Tässä lehden etusivu sekä keskiaukeaman sivu, jossa itse juttu oli.

Lehtijuttu.jpg

Etusivua tarkemmin. Kuvaa klikkaamalla kuvan saa isommaksi!!

annalaara-06dec14-uusilahti%281%29.jpg

Itse juttu. Kuvaa klikkaamalla kuvan saa isommaksi!!

Lehtijuttu2.jpg