Inka%20koristelee.jpg

Inka koristelemassa isäni syntymäpäiväkakkua mummulassa :) Tarkkaa asettelua!

Ollaan onneksi saatu tehtyä pientä kivaa lasten kanssa tänä kesänä, vaikka jo loppumetreillä olenkin möhömahani kanssa :) Mieheni vanhemmat ovat lainanneet meille välillä autoaan ja se on ollut suureksi avuksi. Ollaan käyty paljon keskustan alueen leikkipuistoissa, uimarannalla, Perhepuistossa, Ylimarolan kotieläinpihalla, Tykkimäellä, Vääksyn kanavalla, Satamassa niemenkärjessä ja pääsin käymään mieheni kanssa kahdestaan Porvoon Vanhassa kaupungissa. Nyt auto on palautettu ja kierrellään vaihteeksi lähileikkipaikkoja. Perinteinen kesän metsäretki on vielä tekemättä, mutta jospa sekin vielä jossain vaiheessa. Todennäköisesti sitten kun vauva on jo syntynyt. Koska se voi tapahtua nyt ihan minä päivänä ja hetkenä vaan!

Aika viileä kesä on ollut. Minulle se on ollut kuitenkin pelastus, koska turvotukseni ei pääse tästä enää kauheasti pahenemaan ja on muutenkin helpompi olla.

Inka keräsi mieheni vanhempien kotona kukkia traktorin kauhaan :)

Inka%20ja%20traktori.jpg

Tykkimäellä oli mukava päivä! Inka oli Romeon turvana joissain laitteissa.

Tykkim%C3%A4ell%C3%A43.jpg

Tykkim%C3%A4ell%C3%A49.jpg

Lampaiden hoivailua.

Tykkim%C3%A4ell%C3%A47.jpg

Tykkim%C3%A4ell%C3%A411.jpg

Tykkim%C3%A4ell%C3%A45.jpg

Evästauolla. Porkkanatikut, banaanikolikot ja leipä maistuivat hyvin kaikille!

Ev%C3%A4it%C3%A4%20sy%C3%B6m%C3%A4ss%C3%

Miehen kanssa kahdenkeskisellä retkellä Vanhassa Porvoossa! Olen siellä halunnut käydä jo pitkään ja ihana paikka se olikin! Hiljakseen käveltiin pitkin mukulakiviä samalla kun turvonneet jalat pursuilivat kengistä ulos :D Söimme tosi maittavan lounaan.

Porvoossa5.jpg

Hauskoja pikkuisia kulkureittejä :)

Porvoo2.jpg

Sielä oli aivan ihana Riimikko -lelukauppa, josta löysimme lapsille tuliaiset. Inkalle aarrelipas ja pojille yhteisiksi leluiksi miekka ja kuminauhapyssy. Romeo leikkii olevansa Peter Pan, kun leikkii tuon miekan kanssa :)

IMG_9995.jpg

Inka oli täysin myyty tästä aarrelippaasta!

IMG_9991.jpg

Lippaan sisältä löytyi yksi iso ja iso kasa erivärisiä pieniä "jalokiviä" ja "timantteja". Lisäksi siellä oli kartta ja pieni samettinen pussukka, jonne jalokiviä voi laittaa.

IMG_9992.jpg

IMG_9994.jpg

Kun tulimme Porvoosta kotiin, teki mieheni meille virkistävät jäähile-ananasjuomat. Blenderissä sekoitti siis jääpaloja, ananaspaloja ja ananasmehua.

IMG_9985.jpg

Herttaiset hiirulaiset viettämässä kesäpäiviään mummulassa. Porvoon lelukaupassakin oli näitä tuttuja Marja Mannisen tekemiä hahmoja myynnissä :)

Hiiret%20p%C3%B6yd%C3%A4ll%C3%A4.jpg

Iloisia kesäisiä hetkiä toivotellen!