IMG_4378-normal.jpg

Sain viime jouluna joululahjaksi mieheltäni, hänen vanhemmiltaan ja omilta vanhemmiltani tuon ylläolevan monitoimikoneen. Olen ollut siitä superonnellinen! Se onkin ollut tosi ahkerassa käytössä. Etenkin kolmen lapsen äitinä on hyvä, kun voin hyödyntää koneen vatkaukseen menevän ajan johonkin hyödylliseen. No, monesti valmistelen leipomusta sillä aikaa eteenpäin tai siivoan jälkiäni keittiössä.

Kone vatkaa aivan mahtavan kuohkeat vaahdot ja taikinat. Kakkupohjat ym. onnistuvat ihan takuuvarmasti. Kaikkia muita koneen toimintoja olen jo käyttänyt, paitsi lihan jauhamista. Sitäkin varmasti kokeilen piakkoin.

Teen välillä koneellani tuoretta mehua. Nopeaa ja vaivatonta :)

IMG_5295-normal.jpg

Tuoretta appelsiinimehua.

IMG_5301-normal.jpg

Appelsiinin puristamisesta jäänyt malto sopii hyvin vaikkapa luonnonjogurtin sekaan. Tippa hunajaa vaan joukkoon :)

IMG_5300-normal.jpg

♥ Suolattomat kreikkalaiset mausteet ♥

IMG_4786-normal.jpg

Nämä kreikkalaiset, suolattomat mausteet ovat olleet keittiössäni jatkuvassa käytössä parin vuoden ajan. Samoin äidilläni :) Olemme ostaneet näitä Pikku Olga-nimisestä Kreikkakaupasta Lahdesta. Kauppaa ei valitettavasti enää ole ympäröivien remonttien takia. Tämän mausteiden kyljessä olevan nettiosoitteen takaa löytyy lisää tietoa. Minulla on mausteista lihamaustetta, kanamaustetta ja kalamaustetta. Niillä oli hyvä maustaa kuopuksenkin ruokia, kun tein hänelle vielä suolattomia ruokia.

IMG_4788-normal.jpg

♥ Lahjarasian hyötykäyttöä ♥

IMG_5166-normal.jpg

Tämä kaunis lahjarasia tuli luokseni tämän palkinnon myötä. Oli heti selvää, että ottaisin sen hyötykäyttöön, koska se oli näppärän kokoinen ja niin upea. Leivontavälineille oli aika vähän tilaa, joten rasia sai sisälleen erilaisia muotteja. Rasian silkkinauhan leikkasin,jotta kansi oli helpompi avata ja sulkea. Nauhan annoin tyttärelleni :)