IMG_4947-normal.jpg

Laitan pikakuulumiset lapsistamme. Aloitetaan esikoisesta eli tyttärestä, joka juuri täytti 5,5 v. Inka on aina tykännyt piirtää ja värittää. Nuo kaksi kuvaa Inka piirsi mummukerhossa. Eli äitini oli täällä kotona Inkan kanssa sillä aikaa, kun minä perhekerhoilin poikien kanssa. Ylläolevassa kuvassa Inka leikkii takapihallamme. Vielä on paljon lunta, mutta nopeasti se sulaa.

Inka nimesi kukat värien mukaisesti.

IMG_4414-normal.jpg

Tikapuumatoperhe eli tietenkin meidän perhe :)

IMG_4415-normal.jpg

Inka piirtämisen lumoissa.

IMG_4663-normal.jpg

Inka on aina rakastanut myös tanssimista. Tammikuussa hän aloitti tässä meidän lähistöllä lastentanssitunnit. Tunti on kerran viikossa ja Inka hyppelehtii sinne aina yhtä innoissaan. Tunnilla opetellaan erityylisiä tanssilajeja. Yksi Inkan lemppari on baletti. Mutta Inka toivoi oppivansa myös hiphoppia :)

Inka RAKASTAA laulaja Robinia! Mutta Inkalla on myös kerhossaan yksi ihastus (joka ei tosin varmaan tiedä asiasta). Inka puhuu kerhopojasta aina "se poika kehen mä oon rakastunut" ja kikattelee jalat pyörien.

Ja tietenkin Inka rakastaa pikkuveljiään! Inka on upea isosisko.

Uutena vuotena valettiin tinoja mummulassa. Inka tykkää delfiineistä ja Inkan tinasta tuli selvä delfiini :)

Inka%20valaa%20tinaa-normal.jpg

Inka sai kokeilla äitini kimonoa. Inka sanoi ensin olevansa japanilaistyttö nimeltään Josiko, mutta myöhemmin nimi muuttui Lingveeraksi :)

Inka%20kimonossa2-normal.jpg

Inka%20kimonossa-normal.jpg

Inka tykkää käydä päiväkerhossaan, joka on kolme kertaa viikossa. Kerhosta on löytynyt yksi hyvä ystävä. Tyttö oli meillä tuossa eräs päivä kyläilemässä. Keskimmäisemme oli tuolloin mummulassa yökylässä, joten tytöt saivat leikkiä kaikessa rauhassa. Tosi hauskaa heillä olikin! Tänään Inka pääsi vuorostaan tytön kotiin leikkimään. Hauskaa oli ollut jälleen.

Tein tytöille pientä piknikvälipalaa. Prinsessoille täytyy olla prinsessaista purtavaakin :)

IMG_4686-normal.jpg

IMG_4687-normal.jpg

Iloinen, hassu ja haaveileva, mutta temperamenttinen ja tuntensa näyttävä nuori neiti on tämä esikoisemme. Ihana ihana Inka ♥