IMG_9545-normal.jpg

Aloitin yhteistyön Prescott Oy -karkkifirman kanssa. Sellaisen yhteistyön, että sain Prescotilta muutamia valitsemiani herkkunäytteitä, joista tulen loihtimaan leipomuksia. Prescotilla on omat nettisivut kuluttajille, www.hyvallamaulla.fi. Siellä on nähtävillä tuotevalikoimaa ja myös tuotteisiin liittyvä reseptiosio, jonne minunkin leipomukset menevät. Monta ideanpoikasta on jo korvan takana :)

Tämä Prix Suklaalusikka on Prescotilta. Valitsin sen ihan sen takia, että se oli itselleni ihan uusi, hauska tuttavuus. Halusin ihan vaan testata sen käytännössä :) Ja hyvinhän tuo toimii ja makoisalta maistuu! Suklaalusikka on tehnyt valloitustaan Euroopassa. Tuo on oiva pikku lahja vaikkapa ystävälle :) Noita on erimakuisilla ja -näköisillä suklailla. Minä valitsin tähän ajankohtaan sopivan Talviunelma-suklaalusikan. Siinä on jouluisia makuja.

Suklaalusikan käyttö on todella yksinkertaista! Ensin lämmitetään noin 2 dl maitoa kuumaksi (ei kiehuvaksi). Sitten suklaalusikka upotetaan kuumaan maitoon ja annetaan suklaan sulaa. Lusikalla voi vähän sekoitella samalla. Siinä on valmis suklainen kaakao kylmiin talvipäiviin ♥

Jouluinen suklaalusikka.

IMG_9538-normal.jpg

Tunnelmallista koristelua :)

IMG_9534-normal.jpg

Lusikka valmiudessa hyppäämään maitomukiin (kun vain muistaa riisuutua kääreestään ensin).

IMG_9542-normal.jpg

Tässä lopputulos.

IMG_9558-normal.jpg

Ja eikun nauttimaan lämpöistä kaakaota ♥

IMG_9556-normal.jpg

Jos kaakaosta haluaa vielä herkumman, voi sen koristella vaahtokarkeilla :) Nämä sydänvaahtokarkit ovat myös Prescotilta.

IMG_9965-normal.jpg