Banaani-ananasmuffinit-normal.jpg

Täytyypä suorastaan ylistää näitä muffinsseja! Todella helpot ja nopeat tehdä ja superherkullisia! Sopivan kosteita, meheviä, pehmoisia ja ah mikä maku ♥ Kyllä sen intiaanisokerin arominkin vaan huomaa! Ja ananas ja banaani sopivat hyvin yhteen! Kaikki muutkin meillä tykkäsivät näistä paljon. Tytär sanoi:"Ihan TOSI hyviä!" Eli ihan taatusti teen näitä uudestaankin! Seuraavalla kerralla otan lapset mukaan leipomaan :)

Tämä ohje on Emäntänä Olga-keittokirjasta. Mä niin odotan, että pääsen kokeilemaan lisää Olgan ihania ohjeita :)

Käytin nyt ensimmäistä kertaa äidiltäni synttärilahjaksi saamiani silikonisia muffinivuokia. Ovat kyllä käteviä! Kiitos äiti!

Ananas-banaanimuffinit

12 kpl (minulla tuli 16 keskikokoista)

2 banaania

1 tlk (227 g) ananasmurskaa

1 kananmuna

100 g voita

3 dl puolikarkeita spelttijauhoja

2 dl intiaanisokeria

1 tl leivinjauhetta

1 tl ruokasoodaa

Muussaa banaanit haarukalla soseeksi. Sekoita joukkoon siivilässä valutettu ananasmurska. Lisää kananmuna ja sulatettu voi. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää taikinaan.

Jaa taikina muffinivuokiin täyttäen niistä 3/4. Paista 175-asteisessa uunissa keskitasolla 25 minuuttia.

IMG_8904-normal.jpg

Pehmeyttä ja makua ♥

IMG_8910-normal.jpg

IMG_8899-normal.jpg