Täytyypä suorastaan ylistää näitä muffinsseja! Todella helpot ja nopeat tehdä ja superherkullisia! Sopivan kosteita, meheviä, pehmoisia ja ah mikä maku ♥ Kyllä sen intiaanisokerin arominkin vaan huomaa! Ja ananas ja banaani sopivat hyvin yhteen! Kaikki muutkin meillä tykkäsivät näistä paljon. Tytär sanoi:"Ihan TOSI hyviä!" Eli ihan taatusti teen näitä uudestaankin! Seuraavalla kerralla otan lapset mukaan leipomaan :)
Tämä ohje on Emäntänä Olga-keittokirjasta. Mä niin odotan, että pääsen kokeilemaan lisää Olgan ihania ohjeita :)
Käytin nyt ensimmäistä kertaa äidiltäni synttärilahjaksi saamiani silikonisia muffinivuokia. Ovat kyllä käteviä! Kiitos äiti!
Ananas-banaanimuffinit
12 kpl (minulla tuli 16 keskikokoista)
2 banaania
1 tlk (227 g) ananasmurskaa
1 kananmuna
100 g voita
3 dl puolikarkeita spelttijauhoja
2 dl intiaanisokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
Muussaa banaanit haarukalla soseeksi. Sekoita joukkoon siivilässä valutettu ananasmurska. Lisää kananmuna ja sulatettu voi. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää taikinaan.
Jaa taikina muffinivuokiin täyttäen niistä 3/4. Paista 175-asteisessa uunissa keskitasolla 25 minuuttia.
Pehmeyttä ja makua ♥
Kommentit