IMG_4883-normal.jpg

Nyt on aika mehustaa, säilöä sekä tehdä vaikkapa hilloa ja marmeladia tuoreista marjoista ja hedelmistä! Tämä arvonta on omistettu sille :) Mikäpä voisi olla maukkaampi, ravintorikkaampi ja terveellisempi sokeri niiden tekemisessä kuin Masajon Intiaanisokeri-täysruokosokeri! Masajo Oy tarjoaa ystävällisesti palkinnot tähän arvontaan, SUURKIITOS!! ♥ Palkintoina on kolme 4 kg:n Intiaanisokeripussia. Eli arvonnan päätyttyä arvotaan kolmelle henkilölle tuollainen mahtava pussi herkkusokeria! Enköhän anna taas tyttäreni Inkan nostaa arpalappuset, koska Intiaanisokeripusseja koristaa intiaanitaiteilijan piirtämä juokseva Inka-kuriiri :) Meidänkin Inkan lempinimi on usein Inkkari :)

Minä olen itse vasta opettelemassa intiaanisokerin käyttöä säilönnässä ja hilloissa. Olen tähän mennessä tehnyt mansikkahilloa intiaanisokerilla. Sen ohje löytyy täältä. Intiaanisokeri sopii iki-ihanasti omenan, päärynän, raparperin ja puolukan kanssa! Mutta yhtä hyvin se sopii muidenkin marjojen ja hedelmien kanssa ♥

Intiaanisokerissa on runsaasti kivennäisaineita ja vastaavasti vähemmän hiilihydraatteja verrattaessa valkoiseen sokeriin, joten sitä tulee käyttää enemmän kuin tavallista sokeria (esim. 2 dl kidesokeria vastaa noin 2 1/2 dl intiaanisokeria. Masajon kotisivuilta täältä löytyy runsaasti tietoa intiaanisokerin hellävaraisesta ja arvostettavasta tekoprosessista. Täältä löytyy käyttöohjeita intiaanisokerille. Itse kerron intiaanisokerista täällä.

Intiaanisokeri on muutenkin todella hyvää leivonnassa (ja ruoanlaitossa)! Se tuo minusta ihanan toffeemaisen vivahteen mukanaan. Sitä voi myös lisätä puuron, jogurtin tai viilin sekaan tai tehdä tehokasta Jaksamisjuomaa. Jaksamisjuoman ohje löytyy täältä.

Tässä ohjeet arvontaan osallistumiseen:

♥ Osallistu kommentoimalla tähän postaukseen!

♥ Laita kommenttiin mukaan joko blogisi osoite tai nimimerkkisi sekä sähköpostiosoitteesi (se näkyy vain minulle), jotta voin ottaa sinuun yhteyttä, jos onni osuu kohdallesi

♥ Kerro kommentissasi, oletko käyttänyt Intiaanisokeria säilöntään, hilloihin tai johonkin vastaavaan (ohjeita ja vinkkejä voi halutessaan laittaa myös!)

Osallistuminen alkaa 8.8.2014 ja päättyy 17.8.2014 klo 00.00!

♥ Julkaisen arvonnan tulokset mahdollisimman pian osallistumisajan päätyttyä!

Palkinto:

3 × Intiaanisokeri-täysruokosokeria 4 kg

IMG_4890-normal.jpg

IMG_4891-normal.jpg

♥ PALJON ONNEA ARVONTAAN! ♥