Kävin tämän kuun alussa mieheni kanssa neljän päivän reissulla Milanossa. Edellisestä reissusta oli viisi vuotta aikaa, joten oli tosi iloinen mieli! Lapset viihtyivät hyvin mummulassa ja me saatiin vähän omaa aikaa. Päällimmäiseksi jäi mieleen Comojärvi, jolla vietimme yhden päivän. Varsinkin Bellagio oli hurmaava ja kaunis paikka! Sieltä löysin tuon käsintehdyn morttelin. Minun on pitänyt jo pitkän aikaa ostaa sellainen ja nyt sen sain.

Bellagion kävelykuja.

Bellagion rantamaisemaa

Bellagion rinteet olivat täynnä upeita puutarhoja.

Milanon keskustassa oli meneillään jonkinlaiset suklaafestivaalit. Monta pöytää oli täynnä toinen toistaan upeampia suklaasta tehtyjä namuja, eläimiä ja isoja rakennuksiakin.

Kuvasta ei oikein erota, mutta siinä on ainakin suklaasta tehtyjä eläimiä.

Duomo-tuomiokirkko oli jylhä ja upea! Kävimme sen katollakin ihastelemassa maisemia. Duomon edustalla olevalla aukiolla sain äkkiä kouraani jyviä. Ympärilläni oli puluja ja heitin ne niille. No, sain toisen kourallisen jyviä ja setä nosti käteni ylös. Samassa käsivarteni oli täynnä puluja. Ei siinä sinänsä mitään vikaa ole. Mutta ihan mielellään pesin käteni sen jälkeen. Setä ei kyllä saanut rahaa, vaikka kovin kinusi. Kun ei viitsitty seteleitä sentään antaa. Mutta siis muuten oli ihana matka! Ai niin, italialainen jäätelö, gelato, on se vaan niiiin hyvää!!

Duomo ja pulut mun kimpussa :)