Osallistuin syyskuussa nami-hiiren Väririkas syksy-leivontakisaan. Kilpailussa oli neljä ryhmää eli täytekakut, leivokset, kahvikakut ja hyydykekakut. Osallistuin hyydykekakkuryhmään tällä Syksynraikkaalla tyrni-suklaahyydykekakulla. Täällä ovat esillä kaikki kisaan osallistuneet leipomukset.

Kuten olen jo monesti huomannut, on nami-hiiri erityisen huomioonottavainen ja reilu! Tässäkin kisassa kaikki osallistujat saivat jonkinlaisen palkinnon. Nami-hiirellä oli apunaan arvosteluraati, joka valitsi joka ryhmästä voittajaleipomuksen. Minä ja 17 muuta saimme II-palkinnon ja loput 13 saivat III-palkinnon. Täällä näkyvät voittajat (paljon onnea heille!!), muille sijoille sijoittuneet ja lopussa on raatilaisten kommentteja.

Kisassa jaettiin lisäksi yhdelle leipomukselle palkinto ideasta ja sen sain minä! Olin siitä aikamoisen iloinen :)) Ideapalkinto näkyy tuolla alempana.

II-palkinto koostui kahdesta osasta. Ensimmäinen osa oli ensimmäinen numero uudesta Leivotaan-lehdestä. Toinen osa sisälsi leivontatarvikkeita.

Leivotaan-lehti, joka oli pullollaan mahtavia reseptejä!! Olen leiponut jo leipää eräällä lehden reseptillä. Vieressä oleva joulukalenteri-idea löytyy myös lehdestä. Ja sieltä löytyy myös piparkakkutalon kaavat! Suosittelen lämpimästi lehteä!

  

Palkintoon kuului myös aivan ihania muffinssien koristereunoja, kukkasabluuna..

..sekä tällaista kultaa koristeluun, joka toimii siirtokuvan tavoin.

Ideapalkinto

Kisassa siis jaettiin myös yksi ideapalkinto, jonka sain minä :) Tosi kiva palkinto onkin!! Tässä kuva palkinnon sisällöstä.

Palkinto sisälsi kaksi pyöreää ja kaksi suorakaiteen muotoista, kullanväristä kakkualustaa, kaksi lahjalaatikkoa, viinipullonkoristeen, askarreltavan kynttilän alustan ja koristereunuksen sekä kookosvalkosuklaata.

Tänään päätin popsia mieheni kanssa suuhuni tuon kookosvalkosuklaan ja oli kyllä mielettömän hyvää!

Lähempi katsaus viinipullonkoristeeseen. Tämän laitan kaunistukseksi pulloon, jonka annan seuraavaksi jollekin lahjaksi :)

Ja tässä askartelemani kynttilän alusta koristeineen. Kaunis!

Kiitos nami-hiiri ihanan kisan järjestämisestä ♥