Romeo%20pikkanen-normal.jpg

Pieni kuopuksemme, Romeomme, Herra Tipumme, on ihan pian jo 10 kk! Romeo on edelleen tosi rauhallinen, iloinen ja tyytyväinen. Siis helppo hoidettava. Nukkuu yhdet kunnon päikkärit veljen kanssa samaan aikaan (joskus nukkuu kahdet lyhyet) ja yöunille menee samaan aikaan sisariensa kanssa eli klo 20. Romeo nukkuu pisimpään ja herää noin klo 8 aamulla.

Romeolle puhkesi nyt 9-kuisena kaksi ensimmäistä hammasta alas. Ilman hampaitakin tosin pärjäsi hyvin ruokaa mutustaessa. On mahtava asia, että Romeo, kuten Inka ja Miokin, on aina viihtynyt hyvin myös itsekseen leikkien. Saattaa pitkän aikaa puuhailla lelujensa parissa. Tykkää kyllä sylissäkin olla ja halailee paljon.

Romeo on alkanut hyvin verkkaisesti liikkumaan ja se tietenkin helpottaa minua. Vasta nyt on pitänyt enemmän katsoa pojan perään, kun Romeo oppi noin viikko sitten kunnolla ryömimään. Muistan, kuinka Mio jo 8 kk vanhana konttasi ja käveli tukia vasten. Oli silloin jo aina kolhuilla :) Romeo ottaa iisisti liikkumisen suhteen. Tykkää katsella ympärilleen ja tutkia kaikkea.

Romeo on alkanut matkia sanoja. Ensin alkoi syödessä sanoa "mammam" ja nyt on kolme kertaa sanonut "äiti". Yleensä olen "täti" :) Romeo rakastaa seurata Inkan ja Mion leikkejä. Sitten joku päivä he leikkivät kolmistaan :) Tai on Romeo jo nyt monissa leikeissä mukana, mutta lähinnä sellaisena "maskottina".

Romeo melkein 7 kk ikäisenä. Inka esitteli pikkuveljelleen zooblejaan. Myöhemmin Mio esitteli lemppariautonsa.

Romeo%20ja%20zooblet1-normal.jpg

Romeo 7 kk, Pikku Prinssi!

Romeo-prinssi-normal.jpg

Juhlahumussa.

Romppa%20syliss%C3%A4-normal.jpg

Meidän pikkuinen peukkupoika. Tutti on Romeolle vain lelu.

Palomies-Romeo-normal.jpg

Pieni Herra Palomies.

Palomies-Romeo3-normal.jpg

Pikkuinen, nauravainen, hellyyttävä, mutta jo välillä myös tahtonsa näyttävä poikamme. Ihana ihana Romeo ♥