IMG_8032.jpg

Halusin vähän vaihtelua broileriruokiin. Tein tällaista vähän kiusauksen tapaista vuokaa, mutta halusin suikaloida perunat itse. Kookosmaito tuo kivaa makua mukanaan.

Kana-perunavuoka

6 isohkoa perunaa (700 g suikaloituna)

1 iso sipuli

2 valkosipulinkynttä

430-450 g broilerin maustamattomia fileitä

1 rkl kookosöljyä

1 tl ruususuolaa

1 tl broilerimaustetta

1 tl currya

1 tl paprikamaustetta

200 g kookosmaitoa

2 dl ruokakermaa

1/2 tl ruususuolaa

Kuori perunat ja leikkaa ne suikaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Pilko broilerin fileepalat pannulle ja paista ne öljyssä kypsäksi. Lisää paistamisen loppuvaiheessa sipuli- ja valkosipulisilppu sekä mausteet. Sekoita keskenään kookosmaito, ruokakerma ja ruususuola.

Voitele uunivuoka (1 isohko tai 2 pienempää) ja kaada siihen perunasuikaleet ja broileriseos. Sekoita ne keskenään vuoassa. Kaada tasaisesti päälle kookosmaito-ruokakermaneste. Paista 200-asteisessa uunissa keskitasolla noin 45 minuuttia, tai kunnes perunat ovat kypsyneet.

Valmis ruoka.

IMG_8014.jpg

IMG_8023.jpg

IMG_8037.jpg