Inka%20terassilla-normal.jpg

Tänään Inka-inkkari arpoi kolme voittajaa liittyen tähän Intiaanisokeri-täysruokosokeri -arvontaan! Inka halusi pukea uudehkon juhlamekkonsa ja uudet juhlakengät, koska onhan tämä nyt juhlallinen tapahtuma :) Kirjoitin eilen laput valmiiksi. Olin säästänyt edellisen arvonnan laput ja uusiokäytin niitä :) Joitain samoja nimiä esiintyi kuin siinä edellisessa arvonnassaja ne sain kätevästi heti käyttöön. Loput nimet kirjoitin lappuihin, joista olin ensin peittänyt korjausnauhalla edelliset nimet. Taas kerran olisi varmaan ollut nopeampikin keino, mutta näköjään tykkään tehdä kaiken monimutkaisesti :D

Arvontaan tuli hieno määrä osallistujia, yhteensä 116 (yhdellä osallistujalla oli kaksi viestiä). En ole vielä vastannut osallistujaviesteihin, mutta haluan näin yleisesti kiittää kivoista viesteistä ja herkullisista vinkeistä ja ohjeista!! Niitä kannattaa käydä lukemassa, jos haluaa reseptivinkkejä intiaanisokerille (kuten tämän aiemmankin arvonnan kommentteja)! Myös Masajon kotisivuilla täällä on runsaasti tietoa, käyttöohjeita ja reseptejä Inatiaanisokerille!

Äiti toi juuri tuoretta omenahilloa, jonka oli makeuttanut intiaanisokerilla :) Hyvää oli ♥ Poikamme Mio (4 v.) tunnistaa jo kaukaa intiaanisokerin ja tykkää kovasti sen mausta. Inka ja Mio halusivat leipoa tänään teeleipiä. Mio sanoi: "Niihin pitää hitten laittaa intiaanihokeria, niin hitten niihin tulee ihana ja raikat maku!" :) Oikeassahan hän oli! :)

Nyt itse arvontaan eli selviää, ketkä kolme saavat 4 kg pussin Intiaanisokeri-täysruokosokeria!!

Nimilaput valmiina napattaviksi!

Arpalaput-normal.jpg

Inka sekoitteli ja nappasi sormiinsa kolme lappua yksitellen.

IMG_5145-normal.jpg

Kolme lappua Inkan sylissä, vielä avaamattomina ja arvoituksellisina!

Inka%20ja%20laput-normal.jpg

Ensimmäisessä lapussa oli nimi Anna-Liisa!

Anna-Liisan kommentti:

"Just tänään söin mustikoita ja inkkarisokeria ......... ja soijajugurttia ... namskis :) "

Arpalaput2-normal.jpg

Toisesta lapusta paljastui nimi Mari!

Marin kommentti:

"Tämäpäs sattuisi sopivasti, jos tuuri olisi kohdillaan ja saisin intiaanisokeripussin omakseni - edellinen pussi on juuri käytetty loppuun :). Olen käyttänyt intiaanisokeria leivontaan."

(hehee, tuuri tosiaan osui kohdalle, hauskaa :))

IMG_5153-normal.jpg

Kolmannessa lapussa luki nimi Aini Stenroos!

Ainin kommentti:

"Tuttavani siellä käydessään toi minulle tuliaisiksi pienen pussillisen. Hyvää oli! Tahtoo lisää."

Arpalaput3-normal.jpg

♥ Valtavan paljon onnea voittajakolmikolle!! ♥

Otan teihin ihan pian sähköpostitse yhteyttä! :)