IMG_9204-normal.jpg

Tyttäreni oli reilu viikko sitten yökylässä mummulassa eli vanhemmillani. Inka oli leiponut siellä erilaisia pullia. Hän oli suunnitellut kaikille perheenjäsenille omanlaiset pullat. Itselleen Inka teki pullahiiriä, Miolle ja isille hirviöpullia (kuin pullahiiriä, mutta niillä oli selässä piikkejä ja niillä saattoi olla kolme silmää) ja minulle ison pullan, jossa oli superpaljon täytettä (Inka tiesi minun tykkäävän siitä). Korvina oli mantelilastut ja silminä sukaatit. Hyviä olivat :)

Inka%20leipoo%20pullaa2-normal.jpg

Inka%20leipoo%20pullaa3-normal.jpg

Pakko laittaa tämä kuva tänne uudestaan, kun pipariaika on aluillaan. Inka on tässä melkein 1 v. 2 kk. Muistan vielä, kuinka innoissaan tyttö oli ekasta leivontatuokiostaan :)

Inka%20leipoo%20pipareita-normal.jpg

Kun nyt päästiin vähän jouluiseen tunnelmaan, tässä vielä ihastuttava kyltti Vispilänkaupasta, kiitos Eija! Se on olohuoneessa, vieressään puuvillainen joulupussukka, jonne laitamme saapuvat joulukortit :) Olemme jo vähän laittaneet kotiimme jouluista tunnelmaa. Tänä vuonna meille on tulossa ensiimmäistä kertaa pieni joulukuusi, kivaa! Odotan jo sen tuoksua ♥

IMG_9205-normal.jpg