Viimeinkin sain toteutettua haaveeni vaihtaa tavalliset meikkini luonnonmeikkeihin, kun sain lokakuussa synttärilahjaksi lahjakortin erääseen ekokauppaan. Kyllä kannattikin, koska nämä ovat osoittautuneet paremmiksi kuin aiemmin käyttämäni "tavalliset" meikit. Ostin tällaisen perussetin, jolla pääsee hyvin alkuun.

Luonnonmeikkejä on olemassa eri merkkisiä, enkä edes tiedä läheskään niistä kaikista. Nämä ostamani meikit kuuluvat ranskalaiseen Bio Naturen Couleur Caramel-sarjaan. Kaikki sarjaan kuuluvat tuotteet on valmistettu luonnon omista raaka-aineista. Tuotteisiin on käytetty myös reilunkaupan raaka-aineita ja niiden myynnistä 1 % menee kestävän kehityksen projekteihin. Täältä löytyy tarkempaa tietoa Couleur Caramel-sarjasta ja täältä löytyy tarkemmin tietoa sarjan meikeistä.

Meikit on pakattu ekologisesti kierrätyskartonkiin.

Eyeliner (todella hyvä sivellin, jolla saa tarkkaa jälkeä), maskara, meikkikynä, kulmakynä (harjaosa oli ehkä vähän liian kova) ja peitekynä.

Vasemmalla luomiväriä ja oikealla poskipuna ja kivipuuteri.

Luonnollisessa aiheessa kun ollaan ja kun on joulukuukin, niin tässä hauska kivi, jonka äitini on joskus löytänyt. Ihan selvä tontun tossu :)