Tein tätä marmeladia testimielessä, koska halusin käyttää sitä erääseen kakkuun täytteeksi. Pari kertaa piti marmeladiannos tehdä ennen kuin osasin tehdä oikean määrän kakkuun. Tässä vähän reilumpi määrä, josta marmeladia riittää noin kolmeen pieneen purkkiin.

Mangomarmeladi

500 g kypsää mangon hedelmälihaa (noin 800 g kuorineen ja siemenineen)

2 rkl puristettua sitruunamehua

165 g hillo-marmeladisokeria

Kun olet kuorinut mangot ja poistanut niistä siemenet, pilko ne pieniksi paloiksi kattilaan. Soseuta ne sauvasekoittimella (ei tarvitse olla täysin sileää). Lisää joukkoon puristettu sitruunamehu ja  hillo-marmeladisokeri. Anna seoksen kiehahtaa hellalla ja laske lämpötila puoliteholle. Anna porista noin 10 minuuttia välillä sekoitellen. Poista kauhalla pinnalle kertynyt vaahto. Kaada marmeladi joko kuumiin lasipurkkeihin tai muovirasioihin, laita kantta vähän päälle ja anna jäähtyä. Laita sitten peitetty astia jääkaappiin ja anna kunnolla marmeloitua.