Tässä on muutamia leipomuksiani parin vuoden takaa. Nämä ovat sellaisia, joihin en muista tarkkaa reseptiä/en muista mistä olen ohjeet ottanut.

Tuo yläpuolella olevan persikkasosepäällysteisen ja valkosuklaisen tuorejuustokakun tein toissa pääsiäisenä. Keksipohjassa olisi voinut olla vähän enemmän rasvasulaa, niin ei olisi ollut ihan noin muruinen! Tein säilykepersikoista tiput koristeeksi.

Seuraavassa kuvassa on kaksi täytekakkua, jotka tein tyttäreni yksivuotissynttäreille. Tässä vaiheessa olin juuri löytänyt blogien kautta ihan uuden maailman ja harjoittelin ensimmäistä kertaa reunapursotuksia ja muitakin asioita. Perhoskakun tein niin, että puolitin kakkupohjan (leikattuani sen ensin kolmeen osaan), laitoin palat pyöreät puolet vastakkain, leikkasin kummankin palan reunoista lovet ja laitoin lovet ylä- ja alaosaan pääksi ja "hännäksi". Sitten täytin kakun. Tuntosarvet ja "vartalon" tein suklaarusinoista. Pyöreän kakun reunaan tein koripunos-reunuksen. Sitä ei tässä näy.

Seuraava kakku on sellainen pikakakku. Mieheni sanoi, että nyt ei sitten mitään pikkutarkkaa näpellystä, että saadaan äkkiä kakku pöytään :). No, enhän minä nyt ihan täysin malttanut olla näpeltämättä! Nopeasti kuitenkin selvisin, kun keksin helpon näpeltämisen. Laitoin kerman sekaan nougat crushia ja päällystin sillä kakun. Tein pikaisen reunapursotuksen. Tein kamelin ja kirahvin niin, että asetin piparimuotit kakun päälle, ripottelin nougat crushia muotin sisälle ja otin muotin pois. Maaksi laitoin myös nougat crushia.

Tässä on suklaaherkkuja parin vuoden takaa. Silloin en tiennyt vielä mitään temperoinnista. Minulla ei vielä ollut konvehtimuotteja ja tein suklaaherkut jääpalamuotteihin. Tässä on marmoroituja (valkosuklaata ja maitosuklaata sekaisin), minttuisia (mariannemurskaa lisätty sulaan suklaaseen) ja toisenlaisia minttuisia (rouhittuja Pätkis-patukoita tumman suklaan seassa).

Sitten vielä tuorejuustokakku. Pohja on tämä Kinuskikissan brownies-tyylinen suklaakakkupohja. Juustohyydykeosuutta en sitten muistakaan. Joku valkosuklainen se oli :) Pursotukset ovat sulatettua valkosuklaata ja tummaa suklaata.