Heippa kutrit, jotka somistitte poikani päätä! Leikkasin Mion, 1v. 2kk, tukan ekaa kertaa. Pelkäsin sitä etukäteen ja ajattelin, että joku muu saa sen tehdä, mutta niin vaan tartuin saksiin ja nipsnaps lattia oli täynnä vaaleita kiehkuroita. Yhden tupsun kiinnitin Mion omaan vauvakirjaan. Ihan oon jopa tyytyväinen lopputulokseen. Sain leikattua sen vähän kerrostetusti, vaikka ei se jälki ollu todellakaan niin hienoa kuin ammattilaisilla, heh! Ja Mio-paralla meinas mennä hermo!

Tässä synttärisankari-kissani Mimosa, joka täytti viikonloppuna 13v. Mimosa asustaa vanhempieni luona. Mimosa kuvaa otettaessa onnellinen, kun pieneltä ihmiseltä oli jäänyt ruokaa kuppiin. Ja niin pehmoinen tuolikin oli kupin edessä!

Tässä Mimosa ja uusi kissakaveri Oliver. Ja Onneli, joka oli tuolloin aika nuori, tasan 20v. Siitä on jo muutama vuos kulunu, hups ;)

Tässä tyttäreni Oliver-kaverinsa kanssa toissa kesänä :)

Kiltti koiraneiti Sasha, joka eli 13-vuotiaaksi. Urheasti elikin, vaikka sai yksivuotiaana harmaakaihin ja sokeutui.

Inka oli syntyessään aika heikossa kunnossa (apgarpisteet 5/7), koska oli hörpännyt paksua, vihreää lapsivettä ja sitä oli mennyt toiseen keuhkoon.. Tyttö oli 8 vrk vastasyntyneiden osastolla. Hän pääsi jo kolmantena päivänä tehohuoneesta ja happikaapista toiseen tarkkailuhuoneeseen. Urheasti hän selvisi ikävästä alusta!

Tyttäreni, rakkaani, tasan 3 viikkoa vanhana. Suloisessa vauvan unessaan.

Ja poikani, rakkaani, tasan 4 viikkoa vanhana. Tuo manduca on ollut superkäytännöllinen, niin vauvalle kuin taaperollekin! Viimeksi Mio oli manducassa äitinsä selässä, kun kävimme metsäretkellä.

Metsäretkeen liittyen, tyttäreni sai kahdelta isotädiltään tällaisen kirjan. Tyttö saa itse laittaa rastin ja ehkä kirjoittaakin jotakin niihin kohtiin, jotka hän on havainnut metsässä tai muualla. Kirjassa on jo aika monta rastia :)

Inka bongasi oravan ja kirjoitti "Inkan orava". Inka on tosi innostunut kirjaimista. Kysyy äidiltä tai isiltä, että mikä kirjain tulee seuraavaksi ja rustaa sen sitten paperille.

Uusi rasti kirjaan :)

Onneli odottaa, että kohta on taas näin lämmintä ja kesäistä! Kerronpa myös sen, että piakkoin on tulossa myös "syötävää" postausta. Teen nimittäin eräälle ihanalle nelivuotiaalle kummitytölleni synttärikakun :) Hauskoja kesäisiä retkiä ja rientoja kaikille!