Ja niin täytti poikani jo vuoden! Halusin tehdä hänen synttärijuhliinsa nallekakun. Tein myös nalleaiheisen kortin. Vähän tuli vinksinvonksin nalle, koska kello oli sen tehdessäni puoli kuusi aamulla (olin valvonut yön kakun parissa). Tyttäreni piirsi korttiin vielä nallen tassunjäljen :) Sisäpuolelle hän piirsi Mion kuvan ja sinne kirjoitimme myös onnittelut.

Hahmottelin nallen ensin kartongille. Piirsin ääriviivat läpi leivinpaperille. Taitoin leivinpaperin nallen keskiosasta puoliksi, jolloin sain paranneltua kummatkin nallen puoliskot symmetrisiksi. Mitoitin nallen niin, että se mahtui kääretorttulevyn päälle.

Täällä valmis nallekarhukakku.

Nalle malliksi kakkuun.

Nallea piirtäessäni minulla oli mielessäni oma nalleni, Otto nimeltään, jonka sain Amerikasta yksivuotislahjaksi! Otto-nalle on ollut minulle tosi rakas. Nyt se on päässyt uusiin seikkailuihin tyttäreni leikeissä :) Nalleni on Steiff-nalle. Steiff on Margarete Steiffin vuonna 1880 perustama maailman vanhin plyysitehdas. Margarete ja hänen veljenpoikansa keksivät teddy bear-nallekarhun, mistä Steiff-yritys myös parhaiten tunnetaan. Nallekarhut tehdään erittäin huolella ja ne ovat nykyään näköjään aika arvokkaita. Minä en kyllä ikipäivänä luopuisi omasta nallestani mistään hinnastai!!

Rakas, elämää nähnyt Steiff-nallekarhuni Otto