Meidän pieni kuopuksemmekin kasvaa kovaa kyytiä! Yläkuvassa poika on 1 kk 2 vk. Nyt hän on jo 2,5 kk. Poika nostaa terhakasti päätään, hymyilee, nauraa ja hekottaa, juttelee eo-kieltä (Inkan sanoin) ja katselee ympäröiviä ihmisiä ja esineitä tosi tarkkaavaisena. Ihan mahdotoman hyvin on mennyt alku kolmen lapsen kanssa! Kuopus on niin rauhallinen ja nukkuu superhyvin. Poika nukkuu yöunet yleensä kellon ympäri (esim. 19-07 tai 21-09). Herää kaksi kertaa yöllä syömään, syö 5 min. ja nukahtaa heti uudestaan. Päiväunetkin poika nukkuu usein samaan aikaan kuin isoveljensä. Sitten aamupäivällä ja iltapäivällä satunnaisia pikkutorkkuja.

Mio on vaan edelleen tahtoiän huipussaan eli kyllä meillä silti touhua riittää :D Jos vauva sattuu heräämään puistoillessa, niin sitten jo juoksenkin vauva kainalossa karkuun juosseen Mion perässä. Muutenkin sellainen touhupoika, ettei paljon paikoillaan pysy. Onneksi päiväuni maistuu vielä, koska se uni on ihan tarpeen.

Sisarukset ovat toisistaan mielissään. Inka on huolehtiva isosisko pikkuveljilleen. Inka ja Mio leikkivät usein jo keskenään, joskus jopa rauhassa. Inka viettää usein aikaa vauvankin kanssa. Makoilee vauvan vieressä pitkään ja juttelee hänelle. Ja vauva juttelee takaisin. Miokin välillä halailee vauvaa ja on mielellään mukana vaipanvaihdoissa :)

Nimikin vauvalla jo on! Sen paljastan sitten, kun laitan tänne ristiäiskakun. Keskimmäinen nimi liittyy jotenkin ylimmän kuvan bodyyn, jonka jalkapalloilijataustainen mieheni hänelle osti ;)

Melkein 3 viikkoa vanhana.

Melkein 1 kk, Helsinkireissulla.

3-viikkoinen Tirppa.