IMG_1364-normal.jpg

Minulla on U.S.A:ssa serkku, Rodney, joka on uskomattoman taitava puunveistelijä! Rodney veisti minun, siskoni ja veljeni perheille puulusikat toiveiden mukaan. Paketissa oli vielä yllätyksenä äidilleni ja isälleni Rodneyn aiemmin veistämä lusikka. Laitan kaikki lusikat erikseen tänne blogiini, koska ne todella ansaitsevat päästä muidenkin nähtäväksi.

Rodney toivoo, että hänen tekemiään lusikoita myös käytetään. Mutta vaikka me käyttäisimmekin, niin haluamme pitää lusikkaa kunniapaikalla olohuoneen hyllyssä. Sitä voi sitten aina käydä ihailemassa :)

Me toivoimme lusikkaamme kolibria. Kun kävin perheeni kanssa sukulaisten luona Yhdysvalloissa, ostin sieltä kaulakorun, jossa oli kolibri. Käytin sitä tosi paljon. Isäni siskon pihalla New Mexicossa näimme oikeita pikkuisia kolibreja, jotka kävivät imemässä kukista mettä. Niin kauniita lintuja! Olen aina tykännyt kolibreista. Kolibrit tuovat aina mieleeni rakkaat Amerikan sukulaiset, joita näen harvoin, mutta jotka ovat aina mielessäni ♥ Rodney on isäni veljenpoika.

Rodney tekee tosi tarkkoja yksityiskohtia töissään ja joskus olen tosissaan ihmetellyt, että miten joku osa työstä on tehty. Hän veistelee puuta kunnioittaen sitä ja käyttää töissään hyväksi puussa olevat kuviot ja oksakohdat. Rodney tykkää käyttää vanhanajan välineitä puutöissään. Näin kerran videopätkän, jossa näytettiin alusta loppuun, kuinka Rodney veisti lusikan. Täällä näkyy Rodneyn käyttämiä työkaluja.

Rodneyn muita upeita töitä löytyy täältä (kuvia klikkaamalla saa lisää tietoa esineistä) ja täältä. Yksi suosikeistani on tämä pöytä! Rodney sai pöydän idean kahdesta oksakohdasta, joista tuli silmät sammakolle. Sammakko on lammessa, jonka alle Rodney veisti kilpikonnan, jonka pää pilkistää lammesta :)

Täällä ovat muut Rodneyn veistämät puulusikat: Tulilintu-lusikka, Tukaani-lusikka, Oksa-lusikka.

♥ Dear Rodney, THANK YOU so much for this beautiful spoon!! My family absolutely loves it ♥

IMG_1371-normal.jpg

IMG_1366-normal.jpg

IMG_1370-normal.jpg

IMG_1372-normal.jpg

IMG_1375-normal.jpg

IMG_1376-normal.jpg

Hauskatt kiehkurat :)

IMG_1378-normal.jpg

IMG_1365-normal.jpg

IMG_1363-normal.jpg

IMG_1361-normal.jpg

IMG_1360-normal.jpg

IMG_1379-normal.jpg

IMG_1380-normal.jpg