Pääsin eilen pitkästä aikaa kirjautumaan tänne ja vastassa oli todella ikävä viesti.

Kuten näkyy, kuvat ovat kadonneet. Ukkosen aiheuttama sähkökatkos Vuodatuksessa aiheutti sen, että elokuulta 2009 lähtien kaikki kuvat katosivat. Varmuuskopioita niistä ei tietenkään ollut :( Monet ovat aloittaneet suuren urakan ja alkaneet ladata kuvia takaisin blogiinsa. Noh, minä nyt mietin mitä teen. Se on varma, että aion ehdottomasti jatkaa blogiani. Mutta en välttämättä täällä Vuodatuksessa. Onneksi sentään tekstit säilyivät, mutta onhan niidenkin kopioimisessa iso homma. Varsinkin kun kolmen lapsen äitinä ei sitä luppoaikaa kauheasti ole.
Kaiken kukkuraksi olin viime vuonna niin hölmö, että menin poistamaan ison joukon ruoka- ja leivontakuvia omalta koneelta, koska nehän olivat blogissani. Mies onneksi vihjasi jossain vaiheessa, että ei ne siellä blogissa välttämättä niin turvassa ole. Vähän jo uskalsin katsoa, että mitkä kuvat on ainakin menetetty kokonaan.

HARMITTAA niin paljon!!! Olin niin odottanut, että pääsen taas postaamaan uusia juttuja, mutta nyt täytyy miettiä mihin niitä laitan. Siirryn varmaan Bloggeriin..

Opinpa nyt sen, että ne kuvat todellakin kannattaa olla itsellä tallessa!! Tsemppiä kaikille samassa tilanteessa oleville ♥

Harmistunut Onneli