Tässähän tuli ihan taukoiltua.. mutta koitan laitella tänne juttuja. Niitä kun on "varastossa" valmiina odottamassa. En tosin ole viime aikoina paljoa leivoskellut, paitsi jotain helppoa. Tekis kyllä mieli leipoa enemmän, mutta koitan nyt olla iisisti. Leivontafoorumin aina niin ihanat haasteetkin olen nyt pari kertaa jättänyt suosiolla väliin. Tai ihan tilanteen mukaan sitten osallistun. Nyt keskityn vaan tämän kuun mahtavien haastereseptien selailuun :) Ja äänestää aion ihan varmasti! Täältä löytyvät huhtikuun haasteleipomukset. Aiheena oli tuunattu lihapiirakka.

Reilu seitsemän viikkoa olisi enää Siihen päivään, pikku-Tirpan päivään. Kovasti on välillä supistellut ja ne olivat jo jotain aiheuttaneetkin, joten täytyy tosiaan ottaa aika rennosti. Tirppa saisi mielellään kasvaa masussa vielä monta viikkoa. Tuolla se päivittäin hikottelee ja tunkee jalkojaan välillä niin kovaa, että pitää irvistää :D

Kotona on vilinää ja vilskettä lasten osalta riittänyt entiseen malliin. Onneksi lapset leikkivät jo aika usein keskenään, niin riittää kun kuuntelee toisella korvalla leikin kulkua. Kuten kuvasta näkyy, on yksi viime aikojen suosikkileikki ollut lääkärileikki! Mio on yleensä potilas ja näyttää Inkalle missä on pipi ja sitten Inka hoitaa. Tosin lääkärilasit on aina Mion päässä :) On tuolla pienellä pojalla edelleen se tahtoikäkin valloillaan ja se näkyy ja kuuluu monesti päivän aikana. Tämä äiti ei paljoa ehdi lepäillä, paitsi EHKÄ pojan päikkärien aikaan. Senkään takia sitä puhtia ei nyt tuon kasvaneen mahan takia paljon ylimääräiseen riitä. Päivä kerrallaan eteenpäin :)

Tällaiset pikakuulumiset. Postaukset ovat siis lähitulevaisuudessa aika ruokapainotteisia, mutta aina välillä niitä makeitakin leipomuksia pilkahtelee!

Inka on koristellut itseään :)